Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Štýlový 1-izbový byt v Petržalke, skvelá dostupnosť

Ulica: Budatínska
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme na predaj priestranný 1-izbový byt s rozlohou 46,84 m²,  situovaný na 2. poschodí v 11-poschodovej budove z roku 2006 na Budatínskej ulici v obľúbenej časti Petržalky,  jej zateplená tehlová konštrukcia je zaručuje nízke energetické náklady a dlhodobú udržateľnosť.

Bytová jednotka je orientovaná na východ s výhľadom priamo na ulicu a disponuje charizmatickým francúzskym balkónom, ktorý dodáva interiéru sviežosť a otvára priestor. Výraznou prednosťou je inteligentné rozloženie, kde centrálna životná plocha spája obytnú zónu s funkčne zariadenou kuchyňou, vybavenou všetkým potrebným - chladničkou, elektrickou rúrou, plynovým sporákom, digestorom a umývačkou riadu.

Interiér bytu v štýle provance je premyslene navrhnutý tak, aby poskytoval dostatok úložného priestoru, vďaka dvom vstavaným skriniam a dvojici priestranných komôd. Samostatné WC a kúpeľňa s vaňou zaručujú pohodlie a súkromie. 

Predaj bytu prichádza s možnosťou ponechať zariadenie podľa dohody s budúcim vlastníkom, čo otvára priestor pre osobné dotváranie a prispôsobenie podľa vlastných predstáv. 

Tento byt je situovaný v mimoriadne atraktívnej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa len pár minút pešo od OC Galéria Petržalka a OC Danubia čo znamená, že všetko potrebné pre každodenný život je na dosah. Poloha bytu zabezpečuje rýchly a pohodlný prístup k hlavným výpadovkám, čo umožňuje ľahké a rýchle cestovanie do centra mesta ako aj mimo neho. Táto lokalita je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pohodlie mestského bývania s bezproblémovou dostupnosťou do širšieho okolia.

Ponuka predstavuje vynikajúcu investičnú príležitosť alebo ideálny nový domov pre jednotlivca či pár, ktorí hľadajú život v dynamickom prostredí s vynikajúcou dostupnosťou.

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
46.84 m2
Stav:
novostavba
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Poschodie:
2
Celková plocha:
47 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti