Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

3I BYT v Políku s možnosťou realizácie podľa vlastných predstáv

Ulica: Š. Moyzesa
Obec: Ružomberok
Okres: Ružomberok
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj atraktívny a priestranný byt s rozlohou 65m2, umiestnený v obľúbenej lokalite Ružomberka, na ulici Štefana Mojzesa v Políku. Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú nehnuteľnosť s potenciálom pre individuálnu rekonštrukciu a prispôsobenie podľa vlastných predstáv.

 

Nachádza v blízkosti centra mesta, čo zabezpečuje pohodlný prístup k všetkým dôležitým oblastiam a službám.

 

Dispozíciu bytu si môžete prezrieť na pôdoryse v galérii. Vyznačuje sa otvoreným a vzdušným dizajnom, kde obývačka harmonicky prechádza do presvetlenej kuchyne, čím vytvára ideálny priestor pre spoločenský život a relaxáciu. Spálne sú umiestnené s dôrazom na súkromie a oddych.

 

Byt disponuje novými, kvalitnými oknami, ktoré poskytujú vynikajúcu izoláciu a zvyšujú energetickú efektivitu bytu.

 

Obohacujú ho dve loggie, ktoré poskytujú krásny výhľad a sú ideálnym miestom pre relaxáciu. Navyše, s bytom prichádzajú dve pivnice, poskytujúce praktický úložný priestor.

 

Byt sa predáva v súčasnom stave, ako je zachytené na fotografiách (bez vizualizácií), čo novým majiteľom umožňuje prispôsobiť a zariadiť interiér presne podľa ich vkusu a potrieb.

 

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Tento byt predstavuje výnimočnú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú byt s charakterom a možnosťou osobnej úpravy. Nezmeškajte šancu vytvoriť si svoj vysnívaný domov v srdci Ružomberka!

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
65 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Pozícia:
Prízemie
Poschodie:
8
Celková plocha:
65 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Štefan Podhorský

Štefan Podhorský

maklér

  • Slovensky
  • English
  • narks
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti