Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Svetlá garsónka v zelenej lokalite s dostatkom parkovacích miest

Ulica: Podbrezovská
Obec: Bratislava-Rača
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Garsónka
93 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj útulnú garsónku situovanú na prvom poschodí bytového domu na Podbrezovskej ulici. Tento kompaktý, ale plne funkčný priestor má rozlohu 22 m² a nachádza sa v modernej budove postavenej v roku 2001. S výťahom a s príjemným umiestnením na prvom poschodí, čo umožňuje ľahký prístup.

 

Výhody lokalite:

1. Dostupnosť parkovania: Pred bytovým domom sa nachádza dostatok parkovacích miest, čo je veľkým plusom pre majiteľov áut alebo návštevy.

2. Moderná stavba: Byt je súčasťou stavby z roku 2001, čo zaručuje nižšie náklady na údržbu a vysoký štandard bývania.

3. Vynikajúca lokalita: Ulica Podbrezovská je známa svojou pokojnou atmosférou a zároveň dobrým spojením do centra mesta. V blízkosti nájdete všetky potrebné služby – obchody, školy, kaviarne a zelené plochy pre relax a šport.

 

Tento byt je ideálnym riešením pre jednotlivcov alebo páry, ktorí hľadajú svoje prvé bývanie alebo investičnú príležitosť. Ponúka komfort, moderné bývanie a výbornú lokalitu za atraktívnu cenu. Nezmeškajte túto príležitosť získať byt v lukratívnej časti mesta, ktorý spája pohodlie a dostupnosť s moderným životným štýlom.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
22 m2
Stav:
novostavba
Pozícia:
Prízemie
Poschodie:
1
Celková plocha:
22 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Štefan Podhorský

Štefan Podhorský

maklér

  • Slovensky
  • English
  • narks
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti