Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

1,5 Izbový Byt s Útulnou Atmosférou a Perspektívou Rastu Hodnoty pri Istropolise

Ulica: Šancová
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
152 000 €

Popis nehnuteľnosti

1 Izbový Byt s Útulnou Atmosférou a Perspektívou Rastu Hodnoty pri Istropolise.

Objavte tento útulný 1,5 izbový byt, umiestnený na 4. poschodí v pôvabne zrekonštruovanom tehlovom dome bez výťahu, v dynamickej a vyhľadávanej oblasti medzi Račianskym a Trnavským mýtom.

Vlastnosti bytu:Úžitková plocha: 45,5 m²

Dispozícia: vstupná predsieň, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, samostatná kuchyňa, priestranná izba (25 m²) rozdelená na 2 časti

Byt je súčasťou bytového domu na spoločnej pavlači s ďalšími dvoma bytmi

Okolie ponúka vynikajúcu občiansku vybavenosť a dostupnosť MHD, z čoho vyplýva, že všetko potrebné pre každodenný život je na dosah ruky – obchody, reštaurácie, kaviarne a iné služby.

Vzhľadom na jeho polohu a nízke mesačné náklady, tento byt predstavuje ideálnu možnosť pre tých, ktorí hľadajú bývanie v centre mesta, ako aj pre investorov hľadajúcich nehnuteľnosť s vysokým potenciálom pre nájomné výnosy.

Modernizácia centra Istropolis v blízkosti navyše sľubuje zvýšenie hodnoty v krátkom čase, čo robí túto ponuku ešte lákavejšou.Ak hľadáte byt s charakterom a potenciálom v srdci mesta, neváhajte sa obrátiť na nás pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky. Nezmeškajte príležitosť vlastniť časť rozvíjajúceho sa mestského prostredia.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
45.5 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Pozícia:
Prízemie
Poschodie:
4
Celková plocha:
45.5 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Štefan Podhorský

Štefan Podhorský

maklér

  • Slovensky
  • English
  • narks
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti