Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Moderný rodinný dom s rozsiahlym slnečným pozemkom

Ulica: Hviezdoslavov
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
420 000 €

Popis nehnuteľnosti

Na predaj je unikátny prízemný, podpivničený rodinný dom, ktorý sa pýši rozľahlým slnečným pozemkom o veľkosti 1249 m². S užitkovou plochou 94 m² (bez pivnice) a dodatočnou rozsiahlu pivnicou 45 m² vybavenou samostatnou kotolňou, tento dom predstavuje vynikajúcu voľbu pre tých, ktorí hľadajú komfort a priestor. V roku 2012 prešiel nehnuteľnosť kompletnou a dôkladnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala zachovanie pôvodných obvodových stien s úplným obnovením interiéru a exteriéru.

 

Vybavenie pre maximálny komfort:

Dom je technologicky pokročilý, s teplovodným podlahovým kúrením zabezpečeným tepelným čerpadlom a solárnym ohrevom vody. Okná sú vybavené izolačnými trojsklami v plastových rámoch s 6-komorovým profilom, doplnené vonkajšími hliníkovými roletami a vnútornými žalúziami pre dokonalú reguláciu svetla a tepla. Bezpečnosť zaručujú vstupné dvere Sherlock, zatiaľ čo estetický a funkčný charakter interiéru dotvárajú interiérové dvere Sapelli a kvalitné podlahové krytiny.

 

Prestížny exteriér a pozemok:

K nehnuteľnosti patrí elegantná novostavba garáže (25 m²) s diaľkovo ovládanou bránou, priestranná budova skladu a štýlový drevený prístrešok. Ucelený pozemok o rozlohe 1249 m² so vstupom cez  elektricku dvojkrydlovú bránou a osobným vstupom. Bezpečnosť domu a pozemku zvyšuje sofistikovaný bezpečnostný systém s kamerami.

 

Nepremeškajte šancu na dokonalé bývanie:

Táto nehnuteľnosť sa nachádza v tichej rezidenčnej oblasti a poskytuje ideálne podmienky pre komfortné rodinné bývanie s možnosťou ďalšej výstavby na priestrannom pozemku. Staňte sa vlastníkom tohto exkluzívneho domu a užívajte si pokoj a súkromie vo vlastnom priestranstve. Váš nový domov vás čaká na objavenie.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1249 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
139 m2
Zastavaná plocha:
129 m2
Stav:
novostavba
Celková plocha:
1249 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Štefan Podhorský

Štefan Podhorský

maklér

  • Slovensky
  • English
  • narks
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti