Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Dom s slnečným pozemkom v Tichej lokalite Bratislavy

Ulica: Devätinova
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
315 000 €

Popis nehnuteľnosti

Predstavte si rodinný dom, ktorý kombinuje všetky výhody mestského života s pohodlím a súkromím, aké by ste očakávali od života na vidieku. Tento dom, situovaný na ulici Devätinova v Bratislave, je skvostom, ktorý ponúka to najlepšie z oboch svetov. S rozlohou 113 m² a pozemkom o veľkosti 433 m² poskytuje dostatok priestoru pre komfortné bývanie rodiny.

Jedinečnosť tejto nehnuteľnosti je umocnená jej záhradou, ktorá je výnimočná svojimi stromami, rozsiahlym trávnikom a útulným posedením v altánku, čo predstavuje ideálny priestor na relaxáciu alebo rodinné oslavy v teple slnečných lúčov.

Dom je jednoposchodový s podkrovím a podpivničením, čo poskytuje flexibilný priestor na úložné potreby alebo pre hobby. Veľkou výhodou je možnosť nadstavby ďalšieho poschodia vďaka pevnému betónovému stropu, čo umožňuje ďalšiu rozširovaciu možnosť pre budúce potreby vašej rodiny. Prístup na pozemok je zabezpečený cez bránu priamo z ulice, kde sa nachádza zámková dlažba a parkovacie miesto pre tri autá.

Interiér domu je navrhnutý s dôrazom na priestrannosť a funkčnosť. Kuchyňa prepojená s menšou obývacou miestnosťou, tri  izby,  priestranná kúpeľna a WC poskytujú dostatok priestoru pre pohodlné bývanie. Vďaka veľkorysým rozmerom izieb a možnosti ďalšej nadstavby je tento dom ideálnym riešením pre rodiny hľadajúce priestor pre rast, aktívnych ľudí alebo investorov, ktorí oceňujú flexibilitu v prispôsobení nehnuteľnosti podľa vlastných predstáv.

Maklér odporúča túto nehnuteľnosť ako vynikajúcu investíciu s obrovským potenciálom pre budúce využitie, či už ako rodinné bývanie alebo investičnú príležitosť. Cena 315.000 € adekvátne odráža kvalitu, polohu a rozvojový potenciál, ktorý tento dom ponúka.

Ak máte záujem o obhliadku alebo potrebujete viac informácií, neváhajte kontaktovať makléra aj počas víkendov na uvedenom telefónnom čísle.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
113 m2
Úžitková plocha:
113 m2
Plocha pozemku:
433 m2
Počet podlaží:
1

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Štefan Podhorský

Štefan Podhorský

maklér

  • Slovensky
  • English
  • narks
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti