Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Polyfunkčný Objekt s Bytovými Jednotkami

Ulica: Revolučná
Mestská časť: Trnávka
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Polyfunkčná budova
620 000 €

Popis nehnuteľnosti

Objavte jedinečnú príležitosť v srdci Trnavky!  

Celý objekt sa skladá :

z poschodového domu o rozlohe 135 m a 

výrobnej  časti o rozlohe  196 m

Poschodový dom o rozlohe  135 m², s rozdelením na prízemie (100 m²), prvé nadzemné poschodie (88 m²) a pivnicu (62 m²).
Prízemie poschodového domu je v súčasnosti vybavené pre predajňu cukrárenských výrobkov s potenciálom na kaviareň alebo iný obchod s menšou kanceláriou.)
Na prvom poschodí sa nachádza  bytová jednotka, aktuálne rozdelená na dve časti, ktoré sú ideálne na prenájom, čím pridáva hodnotu pre investora. (aktuálne prenajaté)

Výrobná časť o rozlohe 196 m ktorá slúžila na výrobu cukrárenských výrobkov. Táto časť sa dá využiť v budúcnosti  na akúkoľvek výrobnú a podnikateľskú  činnosť.


- Prístup a parkovanie: Objekt je prístupný priamo z ulice . Zahrnutý je vstupný priestor s podjazdom a spevnenou plochou pre parkovanie 3 áut.
- Lokalita: Objekt sa nachádza v prestížnej časti Trnávka, pôvodne klasifikovaný ako rodinný dom, neskôr rozšírený a prispôsobený na polyfunkčné využitie. 

Ideálny pre podnikateľov hľadajúcich priestor na rozvoj svojho podnikania v oblasti výroby potravín, prípadne inej podnikateľskej a výrobnej činnosti s možnosťou vlastnej predajne. Je to súčasne dobrá  investičná príležitosť s možnosťou prenájmu bytových jednotiek. Tento objekt bol navrhnutý s myšlienkou na flexibilitu, funkčnosť a štýl, pričom ponúka nespočetné možnosti pre potenciálneho kupca.

Neváhajte a zabezpečte si prehliadku ešte dnes! Tento exkluzívny polyfunkčný objekt predstavuje ideálnu investičnú príležitosť alebo miesto pre váš vysnívaný podnik. Kontaktujte nás pre viac informácií a objednajte si prehliadku, aby ste si mohli tento jedinečný objekt pozrieť na vlastné oči.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
331 m2
Zastavaná plocha:
331 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
331 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Štefan Podhorský

Štefan Podhorský

maklér

  • Slovensky
  • English
  • narks
  • lrm

Radi Vám poradíme