Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Elegancia a komfort - 2-izbový byt na Sibírskej, Bratislava

Ulica: Sibírska
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
225 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam na predaj moderný 2-izbový byt v atraktívnej lokalite Bratislavy na Sibírskej ulici v časti Nové mesto. Tento byt s celkovou rozlohou 58,69 m² poskytuje útulné bývanie s balkónom o rozlohe 2,1 m² a praktickou pivničnou kobkou o rozlohe 2 m². Nachádzajúc sa na štvrtom poschodí štvorposchodového domu bez výťahu, ponúka byt ideálnu orientáciu východ/západ, vďaka ktorej je byt počas celého dňa prirodzene osvetlený.

 

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred približne 12 rokmi, vrátane novej elektroinštalácie, rozvodov vody a plynu, a tiež boli vymenené okná za kvalitné plastové. Bezpečnosť zvyšujú vchodové dvere značky Sherlock. Nedávna modernizácia pred 3 rokmi pridala exteriérové žalúzie s diaľkovým ovládaním, klimatizáciu, novú sedaciu súpravu, posteľ s matracmi a chladničku.

 

Dispozične byt pozostáva z chodby s vstavanou skriňou, botníkom a elektrickým vrátnikom, obývacej izby spojenej s plne vybavenou kuchyňou, veľkorysej spálne s výstupom na balkón, ktorá je momentálne rozdelená na dve časti a kúpeľne spojenej s WC, ktorá obsahuje vaňu, sprchový kút, umývadlo so zrkadlovou skrinkou a práčku.

 

Bytový dom bol postavený v roku 1958, je z tehly a nedávno prešiel rekonštrukciou, počas ktorej bol zateplený a boli zrekonštruované spoločné priestory. V spodnej časti domu sa nachádza spoločná kočíkareň a k bytu prislúcha aj pivničná kobka.

 

Lokalita ponúka vynikajúcu občiansku vybavenosť s pešou dostupnosťou k škole, škôlke, pošte, obchodu Tesco a električke. Račianske mýto je vzdialené len 8 minút chôdze.

 

Byt sa predáva kompletne zariadený za cenu 225000,- EUR a je kúpou voľný. Nezmeškajte príležitosť stať sa majiteľom tohto útulného bytu v jednej z najžiadanejších lokalít Bratislavy.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
58.69 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Pozícia:
Prízemie
Poschodie:
4
Celková plocha:
58.69 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Štefan Podhorský

Štefan Podhorský

maklér

  • Slovensky
  • English
  • narks
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti