Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nadštandartná ponuka 2 rodinných domov v skvelej TOP lokalite

Ulica: Hviezdna
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
1 100 000 €

Popis nehnuteľnosti

 100proreal Vám ponúka na predaj jedinečnú nehnuteľnosť pre viacgeneračné bývanie, 8- izbovú vilu spolu s priľahlým hosťovským dom v záhrade v pokojnej časti Podunajských Biskupíc, na ulici Hviezdna.

 

Ide o miesto pre bývanie, ktoré poskytuje predstavu o spokojnom rodinnom živote v dome. Rozloha veľkého slnečného pozemku 898 m2 a k tomu priľahlých 2 rodinných domov ponúka skvelú príležitosť pre investora. Je tu možnosť z hlavného domu vytvoriť viacero bytových jednotiek a z hosťovského domu v záhrade taktiež urobiť 2 plnohodnotné dvojizbové bytové jednotky samozrejme každú so samostatným vchodom.

Poloha nehnuteľnosti poskytuje vynikajúcu dostupnosť centra mesta a občiansku vybavenosť prakticky za rohom, čo je plusom tejto nehnuteľnosti. Je tak ideálnou voľbou pre rodiny, aktívnych ľudí či úspešných profesionálov, ktorí si chcú  bývať pohodlne podľa vlastných predstáv.

Tento priestranný poschodový dom rozmerom pôdorysu 156 m2 je postavený z kvalitných materiálov.

Dom je dobre dispozične riešený, stvorený z neho urobiť krásne moderné bývanie vhodné aj ako 3-generačné bývanie. Je tu viac možností variabilného riešenia využitia domu podľa požiadaviek budúceho majiteľa. Izby budú priestranné, vzdušné a celý dom presvetlený so zabudovanou klimatizáciou.


HLAVNÝ RODINNÝ DOM č.1: Plne zariadený dvojpodlažný dom je veľkoryso priestorovo riešený. Úžitková plocha prízemia má 108,93m2 + dvojgaráž 47,10 m2, rozmer poschodia je 130,50 m2. Dom má radiatory, kúrenie zabezpečené plynovým kotlom a je aj s hosťovským domom napojený na alarm.
DISPOZÍCIU si môžete pozrieť v galerií.

RODINNÝ DOM č.2: Plne zariadená novostavba plná svetla dýcha ešte novotou. Tento útulný 4-izbový dom je možné rozdeliť na 2 rovnaké 2-izbové samostatné bytové jednotky. Dom má celkovú plochu 91 m2. Dom má teplovodné podlahové kúrenie  a je aj s hlavným domom napojený na alarm.
DISPOZÍCIA: náchadza sa tu vstupná chodba, obývacia izba s výstupom na záhradu prepojená s kuchyňou a jedálňou, 2x kúpeľňa s toaletou a 3 samostatné izby.


PARKOVANIE: 1x garáž pre 2 autá ako súčasť domu, parkovanie vo vnútri pozemku na spevnenej zámockej dlažbe a ďalšia možnosť voľného parkovania na príjazdovej ceste.

POZEMOK: Má veľkorysú rozlohu 898 m2. Rozľahlá záhrada poskytuje množstvo zelene je doplnená elegantným ohniskom. Má automatickú závlahu napojenú na studňu. Zadná prestrešená terasa domu je ideálna na osadenie nového posedenia s vonkajším krbom alebo grilom alebo zabudovaním vírivky sa stane wellnes zónou priamo doma.

IS: elektrina, voda, plyn, kanalizácia, vlastná studňa

Cena komplet 2 domov je 1.100.000,-€  / prípadne je možné kúpiť samostatne iba 1 a to hlavný dom č.1 v sume 750.000,- €.

 

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:

Obľúbená lokalita ponúka pokojné mestské bývanie s plnou občianskou vybavenosťou neďaleko na skok do centra Bratislavy. Táto nehnuteľnosť je vhodná aj ako viacgeneračné bývanie so samostatnými vstupom a spoločnou oddychovou zónou záhradou. Dom vo vyhľadávanej lokalite s obrovským potenciálom do budúcna a variabilnými možnosťami realizácie vlastných plánov.
Či už sa preň rozhodnete za účelom bývania alebo investície, v každom prípade sa rozhodnete správne. Nehnuteľnosť treba určite vidieť a tak si spraviť vlastnú predstavu využitia. V hlavnom dome je 2-izbový byt s kuchyňou a osobitným vchodom. Hlavný dom tak využívať ako plnohodnotné veľkorysé bývanie. Hosťovský dom je možné prenajať ako 2 byty s samostatným vchodom na pozemok aj dom, čím si zaručí budúci majiteľ stály príjem na pokrytie nákladov domu.  

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č. 0917 222 124

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
250 m2
Úžitková plocha:
250 m2
Plocha pozemku:
354 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Štefan Podhorský

Štefan Podhorský

maklér

  • Slovensky
  • English
  • narks
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti