Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Ponuka jedinečného rodinného domu v Dunajskej Lužnej

Ulica: Narcisová
Obec: Dunajská Lužná
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
499 000 €

Popis nehnuteľnosti

 

Ide o dokonalé pokojné miesto pre bývanie, ktoré poskytuje pohodlie 5-izbového priestranného (193m2) rodinného domu vrátane dotyku prírody v záhrade s viacerými okrasnými stromami, rastlinami, a rozsiahlym trávnikom. Záhradný architekt vytvoril oázu relaxu plynule prepojenú s domom i s bazénom. Rozloha slnečného pozemku 600 m2 ponúka skvelú príležitosť zažiť dovolenku na vlastnej záhrade každý deň. Dom sa nachádza mimo hlavnej cesty v bočnej uličke a poskytuje tak dostatok ticha a súkromia bez pohľadov susedov. Je plne kompletný, stačí sa len nasťahovať.

Dom má klimatizáciu, podlahové kúrenie /plynový kotol/, krb. Na oknách sú rolety. Nehnuteľnosť zaujme maximálne prepracovaným využitím priestoru interiéru a tiež exteriéru. Pre väčšiu návštevu sa ponúka priestranná obývačka s krbom alebo pohodové vonkajšie posedenie na terase s veľkým grilom. Veľká kuchyňa s kvalitným spotrebičmi a špajzou uľahodí domácej pani.

Bazén je napojený na čistiaci systém a má výsuvné prekrytie.

Vstup na pozemok je riešený elektrickom vstupnou bránou a tiež interierové parkovanie pre 3 autá má elektrické garážové dvere.

Plusom tejto nehnuteľnosti  je vynikajúcu dostupnosť do Bratislavy i neďalekého mesta Šamorín a občianska vybavenosť prakticky za rohom. Je tak ideálnou voľbou pre rodiny, aktívnych ľudí či úspešných profesionálov, ktorí si chcú dom bez starostí.

Dom je dobre skvelo dispozične riešený.

  

Cena domu je 500.000,- €. 

 

Fotky domu pošlem na vyžiadanie.

 

ODPORÚČANIE MAKLÉRA: 

Výhodná cena.

Plne zariadený dom v tichej uličke so súkromím. Obľúbená lokalita ponúka pokojné bývanie s plnou občianskou vybavenosťou neďaleko. Výhodná poloha v blízkosti hlavného mesta s napojením na neďalekú diaľnicu. Dom vo vyhľadávanej lokalite s obrovským potenciálom do budúcna. Či už sa preň rozhodnete za účelom bývania alebo investície, v každom prípade sa rozhodnete správne.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č. 0917 222 124

Vlastnosti

Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
193 m2
Úžitková plocha:
234 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Klimatizácia:
áno
Krb:
áno
Typ:
exteriérový
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 3 autá
Inžinierske siete:
áno
Plyn:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Štefan Podhorský

Štefan Podhorský

maklér

  • Slovensky
  • English
  • narks
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti