Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Luxusne priestranný hausbot v Ružinove

Ulica: Prístav Marína
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Hausbót
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Luxusný hausboat absolútne jedinečný, celoročne obývateľný s perfektnou polohou na Vlčom hrdle.

Bývanie na vode má svoje čaro ako byť na dovolenke každý deň. Tento mestský hausboat ponúka veľkorysý priestor 425m2, čo ho pasuje na najväčší hausbot na realitnom trhu. Je dvojpodlažný s veľkou terasou. Novostavba je vyrobená z kvalitných materiálov, obložená smrekovým drevom a s plastovými drevenými oknami. Investor sa inšpiroval nemeckým architektom, ktorého najmodernejšie štýlové hausboaty sú osadené v Nemecku, Rakúsku a na viacerých miestach riek západnej Európy. Inštalovaná fotovoltalika a čerpanie pitnej vody z vlastnej studne pri brehu, robí tento hausboat skoro energeticky samostatným. Malé náklady na bývanie prispievajú k atraktivite tejto hnuteľnosti. Kanalizácia je riešená vlastným septikom /3 m3/. Napojenie na elektriku je urobené prípojkou. Kedže sa jedná o novostavbu nič nenechal majiteľ na náhodu. Môžete si tu odstaviť aj vlastnú loď. Pribudnú ešte nové mostíky. Nový pán hausbotu si może určiť plán izieb podľa vlastnej vízie alebo ponechať velký otvorený priestor. Dispozícia tohto domu na vode obsahuje 2 x WC a sprchu.

Skutočne super poloha Vlčie hrdlo s krátkou vzdialenosťou do CENTRA Bratislavy láka spomaliť a relaxovať. Táto tichá, zaujímavá lokalita disponuje kvalitnou prístupovou cestou, cyklotrasou a neďalekou občianskou vybavenosťou. Okolie je ideálne na bicyklovanie, beh, prechádzky pri vode. Jednoducho krásne miesto na relax ponúkajúce veľa možností na zábavu. Komfort prístavu Marína v Ružinove ukáže krásu užastného výhľadu aj na siluetu Bratislavského hradu.

Je skvelé sedieť na terase popíjať kávu a zároveň meditovať pri šume okolitej prírody, pozorovať zvlnenú hladinu vody pri západe slnka a v diaľke sa kochať výhľadom na Bratislavu. Príďte si vychutnať, zažiť, precítiť tento nezabudnuteľný pocit.

Odporúčanie makléra:
Tento objekt je vhodný aj ako investičná príležitosť na zriadenie gastro-podnikania ako botel, reštaurácia, bar. Alebo chcete víkendový dom bez cestovania? Dennodenné bývanie v lone krásnej prírody? Je na Vás prečo sa rozhodnete. No v každom prípade sa rozhodnete správne. Zažite pocit Slobody života.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č. 0917 222 124.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
425 m2
Úžitková plocha:
325 m2
Kanalizácia:
septik

Pozrieť na mape

Maklér

Štefan Podhorský

Štefan Podhorský

maklér

  • Slovensky
  • English
  • narks
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti